Azava & Mikhael Akasha

Zoek je balans, welzijn en krachtige spirituele transformatie? Ontdek de wonderen van Celestial Quantum Healing van Azava & Mikhael Akasha.

Wees de Bron van je eigen Kracht. Ervaar je leven vanuit je hoogste Potentie.

Of je nu ervaring hebt met healing en spirituele groei of nieuw bent op dit pad, Cinmaya ondersteunt je in je integratie naar heelheid. Heling is in essentie de terugkeer naar liefde en de herinnering aan de heelheid van je ware wezen. Een helingsessie zal je helpen bij het creëren van je meest authentieke levenservaring die in lijn staat met jouw hoogste potentieel, jouw diepste kern. De overgrote meerderheid van je gedachten, gevoelens en gedrag komen voort uit onbewuste overtuigingen, percepties en energetische verstoringen. Deze creëeren vervolgens een afgezwakte fysieke, mentale, emotionele en spirituele ervaring van het leven. De krachtige helingsessies werken direct met de diepstliggende oorzaken die uniek zijn voor elk persoon. Je wordt gezuiverd en versterkt voor blijvende verandering.

Ontmoet Azava & Mikhael

Voordat Azava & Mikhael samenkwamen in een Love partnerschap, hebben zij zich individueel toegewijd aan een lange en diepe reis van ontwaken en spirituele ontwikkeling. Individueel hebben ze beiden geleerd van Wisdomkeepers met afstammingslijnen in de Nieuw-Zeelandse inheemse Māori tot de Aboriginal Australiërs en Native Americans. Zij hebben hen de kennis en tools ontvangen om een diepe persoonlijke transformatie door te gaan. Waarin zij hun unieke krachten en gaven hebben leren kennen. In het samenkomen ontstond er een energetische upgrade in Azava’s en Mikhael’s lichaam, waardoor hun unieke healing samenwerking werd geïnitieerd waarbij ze volledig gesynchroniseerd samen bewegen. Samen hebben ze Cinmaya, een helingspraktijk dat mensen over de hele wereld ondersteunt en inspireert om terug te keren naar een leven van heelheid en zuiverheid.

Vanuit hun helingspraktijk begeleiden ze een breed spectrum van mensen. Ze zijn zeer toegewijd aan mensen die verdieping wensen in hun leven en aan het helen van disbalans waaruit condities zoals stress, onevenwichtigheden in het immuunsysteem, chronische pijn, ziekte, beperkende overtuigingen kunnen ontstaan. Door een combinatie van oude inheemse wijsheid en zeer geavanceerde energetische genezingstechnieken te gebruiken.

Mocht je verdere vragen hebben kijk dan op de website https://cinmaya.com of neem contact op.

In liefdevolle service,

Azava & Mikhael Akasha

 

         

Delen:

Locaties:

Cinmaya Inner Worlds
Cartils
6286 NA Wittem


Events waar Azava & Mikhael Akasha ook aanwezig is:


Blogs van Azava & Mikhael Akasha:

Do You Know Your Creation?

Here’s some of my thoughts on the responsibilities of leadership. By which I mean being a leader o...

Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community