Korting Vouchers

De korting vouchers zijn exclusieve aanbiedingen en speciale deals die speciaal zijn gecreëerd voor de leden van onze Wisdom Community. Deze vouchers stellen jullie in staat om te profiteren van kortingen en voordelen bij verschillende diensten en producten die worden aangeboden door onze getalenteerde coaches en ondernemers. Of je nu op zoek bent naar coaching op het gebied van persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, gezondheid en welzijn of creatieve vaardigheden, onze community heeft voor elk wat wils.

Hoe werken de korting vouchers? Het is eenvoudig. Als lid van onze Wisdom Community krijg je regelmatig toegang tot nieuwe vouchers en aanbiedingen via onze community-communicatiekanalen. Dit kunnen kortingscodes, speciale links of andere instructies zijn om gebruik te maken van de aanbiedingen. Je kunt deze vouchers inwisselen bij de desbetreffende coaches en ondernemers om te genieten van de speciale kortingen en voordelen die ze bieden.

Houd onze community-communicatiekanalen goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste korting vouchers en aanbiedingen. We streven ernaar om regelmatig nieuwe mogelijkheden toe te voegen, zodat jullie altijd nieuwe paden kunnen verkennen en jezelf verder kunnen ontwikkelen.

Samen vormen we een krachtige gemeenschap van mensen die streven naar persoonlijke groei, veerkracht en succes. Laten we gebruik maken van deze korting vouchers als een manier om elkaar te ondersteunen en te inspireren op onze reis naar wijsheid.

Met vriendelijke groet,

Team Wisdom Community Events

Aanbiedingen van onze Coaches

Korting op een spirituele coachsessie

Coach: Bianca de Jong

Bekijk deze waardebon

10 euro korting op een EXPRESS CONSULT

Coach: Helga Timvik

Bekijk deze waardebon

15 euro korting op ENGELEN AGENDA

Coach: Helga Timvik

Bekijk deze waardebon

11 euro korting bij een sessie vanaf 55 euro

Coach: Vienna Mollers

Bekijk deze waardebon

10 euro korting op een spiritueel consult

Coach: Josianne Mulleners

Bekijk deze waardebon
Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community