Onze Coachfinder: Zoek Jouw Coach

In het verlengde van onze inspirerende evenementen bevindt zich onze Coachfinder. Wellicht ben je op zoek naar een coach in jouw regio, iemand die je kan begeleiden bij levensvraagstukken, inzichten in je levenspad, het vinden van innerlijke balans, of het bevorderen van persoonlijke groei.

Onze Coachfinder fungeert als een brug tussen jou en de juiste ondersteuning op jouw pad naar persoonlijke ontwikkeling. Hier kun je vertrouwen op de ervaring en betrokkenheid van professionals die onze visie delen en streven naar een positieve impact in jouw leven."

Onze coachfinder kun je gebruiken door je woonplaats of postcode in te voeren en het land waar je een coach zoekt Je kunt ook in of uitzoomen op de landkaart om te kijken wat er bij jou in de buurt te vinden is. 

Gratis lid worden Lid worden als coach 

Zoek op locatie

Zoek hier je dichtsbijzijnde coach en locatie.Presentatie van alle coaches

Mocht je gewoon willen zoeken binnen het aanbod van coaches om je te laten inspireren door wat ze te bieden hebben of dat je een klik hebt met de persoon op de foto. 

In het overzicht van alle coaches kun je bladeren en bekijken welke coach jou het meeste aanspreekt 

Hieronder vind je als voorbeeld enkele coaches die lid zijn van onze community, door op de button te klikken vind je alle beschikbare coaches.

Naar het totaaloverzicht 
Een deel van onze coaches

Christel Maesen

Christel Maesen

Ik ben Christel en dankzij een Bijna Dood Ervaring (BDE) op mijn 29e is mijn leven drastisch verande...
Helga Timvik

Helga Timvik

Ik ben Helga Timvik - Meester in Numerologie, en ik sta hier om je te vertellen dat je geboortedatum...
Josianne Mulleners

Josianne Mulleners

Welkom op de poort naar innerlijke verlichting en persoonlijke groei, waar de weg naar spirituele on...Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community