Inge Cox

Hallo mijn naam is Inge en als holistisch coach & therapeut begeleid ik mensen om terug balans te ervaren in hun leven. Samen met jou ga ik opzoek wat je nodig hebt om meer vitaliteit, innerlijke kracht en passie in je leven te ervaren zodat jouw volledige potentieel tot bloei kan komen.

LEVEN VANUIT JE EIGEN ZELF

Echt leven vanuit je eigen zelf geeft kleur aan het leven en laat het sprankelen. Het brengt vreugde, passie en een diep gevoel van voldoening. Als je je hogere zelf negeert, kan het leven mistig en kleurloos aanvoelen, en kunnen gevoelens van verveling, moeheid en desinteresse de overhand krijgen. Kleine dingen kunnen als een grote inspanning voelen. Maar weet dat het universum je subtiele duwtjes geeft om je aandacht te trekken en je weer in lijn te brengen met je ware zelf.

Verbonden zijn met je zielenmissie betekent dat je op één lijn zit met jezelf en het leven zoals het is. Dingen gaan gemakkelijker en je voelt je levendig, gepassioneerd en van binnenuit verlicht. Je bent in staat om met de stroming van het leven mee te gaan, zelfs als de golven soms hoog zijn. Een diepe zekerheid in jezelf ontstaat, zelfs als er momenten van angst zijn.

Begeleiding die je helpt om naar de signalen van je lichaam te luisteren en ze te begrijpen. Je lichaam communiceert met je en laat je weten waar je kunt bijsturen voor meer balans in je leven. Overbelasting en vermoeidheid kunnen signalen zijn dat je jezelf mag afremmen en om gepaste ondersteuning mag vragen. Dit is geen teken van zwakte, maar een uitnodiging om bij jezelf stil te staan en te ontdekken wat je nodig hebt om in harmonie te leven.

Een eerlijke communicatie met jezelf en anderen wordt aangemoedigd, waarbij je duidelijk aangeeft wat je nodig hebt en waar je grenzen liggen. Stap voor stap creëren we samen een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens en doelen. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op deze prachtige reis van zelfontdekking en groei.

Ik bied jou hiervoor diverse mogelijkehden om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen, trainingen of complete coachtrajecten. 

Neem contact met mij op om de diverse mogelijkheden met jou te bespreken en of voor een gratis en vrijblijvende intake cq kennismakingsgeprek.

Met warme groet,

Inge Cox 

Website https://www.ingecox.be/

Delen:

Locaties:

Inge Cox Life & Balance Holistisch Coach
Eeuwfeeststraat 2
3400 Ezemaal


Events waar Inge Cox ook aanwezig is:


Blogs van Inge Cox:

De sleutel tot zelfvertrouwen

Versterk Je Zelfvertrouwen en Herontdek Jezelf Heb je het gevoel dat je zelfvertrouwen wel een boos...

Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community