Anna (Mieke) Deak

Ik ben Mieke Deak, en ik ben gepassioneerd over het begeleiden van mensen op hun reis naar balans, harmonie en welzijn. Als Young Living coach, heb ik het voorrecht gehad al vele levens te beïnvloeden en te verbeteren door de kracht van zuivere etherische oliën.

Mijn eigen reis begon 25 jaar geleden met een diep verlangen naar een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl. Ik was op zoek naar natuurlijke oplossingen voor mijn eigen fysieke en emotionele welzijn, en dat leidde me naar Young Living. De pure, therapeutische kwaliteit van hun etherische oliën maakte meteen indruk op me. Ik ontdekte dat deze oliën niet alleen mijn gezondheid en gemoedstoestand verbeterden, maar ook mijn levenskwaliteit transformeerden.

Nu is het mijn missie om anderen te helpen dezelfde positieve veranderingen in hun leven te ervaren. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning voor een gezonder lichaam, een rustigere geest, of een natuurlijke manier om emotionele balans te vinden, ik ben er om je te begeleiden.

Samen zullen we ontdekken hoe etherische oliën van Young Living jou kunnen helpen om in balans te komen. Ik zal je voorzien van deskundig advies, persoonlijke begeleiding en ondersteuning om je doelen te bereiken. Mijn passie is om jou te zien bloeien en gedijen in alle aspecten van je leven.

Neem een kijkje in de webshop van Wisdomevents en ontdek de wonderen van etherische oliën. Laat me je begeleiden op jouw reis naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven. Samen kunnen we werken aan jouw welzijn en de harmonie herstellen die je verdient.

Dank je wel voor het bezoeken van deze pagina. Laten we samen op weg gaan naar een leven in balans!

Ik ontmoet je graag op de evenementen waaraan ik meedoe of plan een individuele sessie bij mij thuis of online. 

Met warme groeten

Mieke Deak

   

Delen:

Locaties:

Mieke (Anna)Deak
Bijsstraat 28
3770 Vlijtingen


Events waar Anna (Mieke) Deak ook aanwezig is:


Blogs van Anna (Mieke) Deak :

Detoxen met Young Living: Het Metaal Element in de Herfst

De Oosterse filosofie heeft altijd een diepgaand begrip gehad van de verbinding tussen de natuur en ...

Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community