Beleef spiritualiteit en levenswijsheid in Hasselt

Op: zondag 02 juni 2024
Geloof in de spirituele kracht van jou!????❤️, ontdek een reis door spiritualiteit en levenswijsheid tijdens ons aanstaande evenement op zondag 2 juni in Hasselt,
Inclusief 6 boeiende gratis toegankelijke lezingen.
Inkom 5 euro inclusief een drankje, koffie, thee of wat fris
 
????Dit bijzondere evenement brengt bekwaamheid, ervaring en toewijding samen, met bekwame coaches, ervaren mediums, bedreven healers en andere gespecialiseerde professionals die klaarstaan om je te begeleiden naar diepgaande persoonlijke inzichten, zowel in jezelf als in je levenspad.
 
????Je bent van harte welkom in:
Ontmoetingscentrum Elckerlyc,
gelegen aan Pastorijstraat 4,
3500 Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt).
Inkom 5 euro inclusief consumptie
6 gratis toegankelijke spirituele lezingen
Extra parkeergelegenheid is beschikbaar bij De Berlaymontstraat (aan de KBC).
 
????Het evenement begint om 11 uur en duurt tot 17 uur. De toegang bedraagt slechts 5 euro, inclusief een verfrissend drankje. Kom en laat je inspireren door deze unieke gelegenheid om dieper in jezelf te duiken en nieuwe inzichten te verkennen.
 
????Bij onze evenementen bieden we gratis lezingen en activiteiten aan die variëren van helderziende waarnemingen met behulp van voorwerpen, foto's of bloemen tot lezingen over diverse thema's zoals narcisme en chronische stresspijnen.
 
De tijdschema voor de lezingen op deze dag is als volgt:
12.00 tot 12.30 uur: Bloemlezing door Bianca de Jong (bloemen aanwezig)
12.45 tot 13.15 uur: Helderziende waarnemingen door Carmen
13.45 tot 14.15 uur: Lezing over Zielsmissie door Wendy
14.30 tot 15.00 uur: Helderziende waarnemingen via een kaartje door Sonja
15.15 tot 15.45 uur: Helderziende waarnemingen door Jef Knubben. Je mag één foto meenemen van een overleden dierbare.
16.00 tot 16.30 uur: Welke steen past bij jou en de boodschap erachter, door Monica.
 
Op ons Spiritual Wisdom Event vind je tal mogelijkheden om te groeien en je te ontwikkelen. Jij staat centraal op onze evenementen, want alles gaat om jou!
De beurzen zijn toegankelijk voor iedereen met interesse in bewustwording, welness, gezondheid, spiritualiteit in de breedste zin van het woord, ongeacht leeftijd, sekse of religieuze achtergrond.
 
Op onze Body-Mind-Spirit beurzen kan men zich laten informeren en adviseren, men kan ervaren en beleven. Van massage tot healing, van spirituele consulten tot edelstenen en oliën.
 
????Ben je op zoek naar antwoorden op levensvragen of naar een bepaald levensdoel? Heb je een ruggensteuntje of een luisterend oor nodig? Dan kun je terecht bij diverse coaches op gebied van bewustzijn, gezondheid en voor inzichten om tot een nieuwe levensweg te komen.
 
Bij onze deelnemende mediums, coaches en healers kun je terecht: om vragen te stellen, jezelf te laten readen om te kijken hoe je op dit moment in je leven staat, voor persoonlijke ontwikkeling en een healing. Sommige mediums kunnen contact leggen met overleden dierbaren of dieren voor eventuele vragen of een boodschap.
 
Wij streven ernaar om een fijne energie te creëren, allemaal samen en vanuit het oogpunt om elkaar te helpen. Ieder doet dit op zijn unieke manier.
Alle consulten zijn deze dag maximaal 25 euro
 
Op onze evenementen vind je ook verschillende standen met wellnessartikelen, mineralen en spirituele materialen. Je kan er terecht voor zelfgemaakte natuurlijke producten, etherische oliën, gezondheidsproducten, kaarten, wierook, kaarsen, salie, krachthangers en tal van andere leuke producten.
Bij ons Body Mind & Spirit Event Kun je ook even een break nemen met koffie of iets fris, taart, broodjes, soep en diverse andere versnaperingen.
 
????‍♂️Wij verwelkomen U graag en mocht U verdere vragen hebben stuur ons dan een bericht, wij proberen dan zo spoedig mogelijk te antwoorden.
 
Locatie:
Ontmoetingscentrum Elckerlyc
Pastorijstraat 4
3500 Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt)
Inkom 5 euro
 
☀️Wij verwelkomen U graag,
Groet
Marko, Bianca en Josianne????
 
Alle verdere info kun je vinden op onze nieuwe website, een online community platform, https://wisdomevents.nl/
Wordt hier gratis lid van onze online community en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.
Wisdom Events Community, de plek waar groei en verbinding samenkomen
www.wisdomevents.nl
Minder weergeven
Beleef spiritualiteit en levenswijsheid in Hasselt

Locatie:

Ontmoetingscentrum Elckerlyc
Pastorijstraat 4
3500 Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt)

Delen:

Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community