Festival Weekend Wisdom Indoor & Outdoor Diepenbeek 13 en 14 juli

Van: zaterdag 13 juli 2024 tot en met zondag 14 juli 2024
???? Festival Wisdom Outdoor in Diepenbeek ????✨ Op 13 en 14 juli nodigen we je uit voor een onvergetelijk weekend op het terrein van OC Rooierheide in Diepenbeek (regio Hasselt)
Laat je onderdompelen in een wereld van Lifestyle, Bewustwording, Spiritualiteit, Duurzaamheid, Welzijn, en een Bewuster leven – een waar paradijs voor lichaam, geest en ziel
 
???? Gratis Entree, dit weekend voor jong en oud
 
???? Laat je inspireren door diverse thema’s en ontmoet deelnemers die op hun unieke manier bijdragen aan een betere wereld. Het Wisdom Outdoor Festival is een oase van verbinding en groei voor je ziel.
 
OC Rooierheide, centraal gelegen in regio Hasselt, biedt een unieke locatie voor dit inspirerende samenzijn. Iedereen is van harte welkom, van jong tot oud, inclusief de kleintjes. Geniet van gezelligheid en neem deel aan tal van leuke, inspirerende activiteiten.
 
???? Zet 13 en 14 juli alvast in je agenda, want ons festival is niet zomaar een evenement; het is een viering van het leven en welzijn. Een moment om te verbinden, samen te leren en te groeien te midden van deze prachtige omgeving.
 
Locatie: OC Rooierheide, Rooierheidestraat 100
3590 Diepenbeek, België
Openingstijden zaterdag en zondag, 13 en 14 juli van 11-18 uur
Entree: GRATIS
Honden zijn toegestaan
 
Het totale programma voor dit weekend wordt nog bekendgemaakt, maar hier zijn een paar hoogtepunten die je kunt verwachten:
 
✨Gratis Inspirerende Workshops en Lezingen: Laat je inspireren door deskundige sprekers en coaches die je zullen begeleiden op het pad naar een gezonder en gelukkiger leven.
 
✨Op zoek naar wat het Universum te bieden heeft op het gebied van persoonlijke, spirituele groei en welzijn? De aanwezige specialisten, coaches en healers wijzen jou de weg dit weekend om je ziel de juiste voeding te geven. Voor een gereduceerd tarief van maximaal 25 euro kun je diverse privésessies volgen.
 
????Leuke activiteiten die je ziel voeden: Laat je betoveren door de sjamaanse drumcirkel waar je heerlijk aan mee kunt doen, een soundhealing of dieptemeditatiesessies begeleid door unieke klanken.
 
???? Gezondheids- en Welzijnsmarkt: Ontdek een overvloed aan natuurlijke producten, biologisch eten, gezondheidsproducten en wellnessdiensten om je leven te verbeteren.
 
???? Duurzaamheid: Verduurzaam je leven, zorg goed voor je lichaam en ziel. Ontdek op dit evenement producten en diensten die bijdragen aan het verduurzamen van de wereld waarin je leeft, van minder naar meer met een betere inhoud.
 
???? Tal van leuke producten te koop: Specialist op het gebied van welzijn, spiritualiteit en groei helpen jou graag.
 
✨Live Muziek en Entertainment: Laat je vermaken door live muziekoptredens en kunstvoorstellingen in de buitenlucht.
 
???? Kinderactiviteiten: Speciale activiteiten voor de kleintjes, zodat ook zij kunnen genieten van een gezonde dosis buitenlucht en plezier.
 
✨Even relaxen op het uitgebreide terras van OC Rooierheide: Geniet van het moment van verbinding en gezelligheid om samen te delen van je belevingen.
 
Dus, markeer 13 en 14 juli in je agenda en nodig je vrienden en familie uit voor dit geweldige festival. De deuren zijn beide dagen geopend van 11:00 tot 18:00 uur, en de toegang is helemaal gratis!
 
We kunnen niet wachten om samen met jou te genieten van de inspirerende sfeer van het Wisdom Outdoor Fesitval. Tot dan!
 
???? Wij verwelkomen je graag!
Groet van ons Team - Bianca, Josianne en Marko
 
✨Ben jij de coach of ondernemer die de wereld wil verbeteren en anderen wil inspireren? Of wil je een inspirerende lezing of workshop geven? Sluit je dan aan, want er zijn nog enkele plekken beschikbaar.
 
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden! Laten we van dit weekend een buitengewone viering van inspiratie en positieve transformatie maken!
???? #BuitenSpiritFestival #LifestyleEnWelzijn #VerbindenEnGroeien
 
Alle info kun je ook vinden op onze website Wisdom Events Community. Word als bezoeker gratis lid om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten: www.wisdomevents.nl
Festival Weekend Wisdom Indoor & Outdoor Diepenbeek 13 en 14 juli

Locatie:

Ontmoetingscentrum Rooierheide
Rooierheidestraat 100
3590 Diepenbeek, België

Delen:

Wisdom Events 2024  Privacy en Cookiebeleid Algemene voorwaarden Disclaimer Wisdom Events Community